Saint-Félicien

35.00 lei

O brânză din lapte de vacă, de formă rotundă și mici dimensiuni (10 cm diametru, 2 cm înălțime), cântărind între 160 gr și 200 gr, Saint-Félicien este produsă în zona Rhône-Alpes și are ca inspirație rețeta fratelui mai mic – Saint-Marcelin – față de care este mai mare și mai cremoasă.
Crusta naturală este foarte moale și are aspect ridat, iar interiorul poate fi de la compact până la foarte moale în funcție de perioada de affinage – între 2 și 5 săptămâni.

 

Descriere

Pairing Băuturi: Vin alb (Sancerre) sau roșu lejer (Beaujolais)

Servire / pairing culinar:

De pe un platou cu mai multe feluri de brânzeturi, St. Félicien se degustă la început, pentru a pregăti papilele pentru celelalte brânzeturi mai intense.

Intensitate gust
Intensitate aromă

Informații suplimentare

Lapte

vacă

Textură

Tratament lapte

Termizat

Țara de origine

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saint-Félicien”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *