Gouda Boerenkaas 24 luni

17.20 lei

Denumirea Boerenkaas, tradusă în franceză prin ”Fermier”, vine din alăturarea cuvintelor ”boer” (fermier) și ”kaas” (brânză) și reprezintă deci o brânză autentică olandeză Gouda, produsă prin metode tradiționale, în ferme ce utilizează cel mai bun lapte crud și păstrează metodele artizanale clasice de producție.
Cea pe care o propunem noi este maturată cel puțin 24 luni. Cu o textură dură, casantă și un aspect aparte definit de o culoare arămie cu cristale albe, este o brânză deosebit de complexă, care nu își dezvăluie toate valențele din primele secunde, evoluând în gura celui care o gustă, la final având o aromă de caramel și ciocolată.

 

Descriere

Pairing Băuturi:Vin roșu puternic (Cabernet Sauvignon, Merlot); Bere brună

Servire / pairing culinar:

Ideală pentur snacking, tăiată în cuburi și servită alături de o bere olandeză tare.

Intensitate gust
Intensitate aromă

Informații suplimentare

Lapte

vacă

Textură

Tratament lapte

Crud

Țara de origine